Links

Til inspiration

Her er en samling links til andre hjemmesider, der hver for sig fortæller noget om alt det, der er at se og opleve i og omkring Tønder.

Für Ihre inspiration

Hier finden Sie eine Sammlung von Links zu anderen Webseiten, die jeweils über alles berichten, was es in und um Tønder zu sehen und zu erleben gibt.

Seværdigheder

 

Trøjborg Slotsruin

Højer Sluse

Gågaden i Tønder

Husum

Friederichsstadt

Tönning

Hedeby og Dannevirke

Oksevejene vest og øst

Ribe

Schackenborg Slot


Sehenswürdigkeiten

 

Trøjborg Slotsruin

Højer Sluse

Gågaden i Tønder

Husum

Friederichsstadt

Tönning

Hedeby og Dannevirke

Oksevejene vest og øst

Ribe

Schackenborg Slot

Bryllup i Tønder

 

Mange udenlandske par ønsker at blive gift i Tønder. Det er sådan en tradition, fyldt med romantik og en helt speciel oplevelse. Også danske par kan vælge Tønder som deres bryllupsby.

Læs mere her om hvordan og hvorledes I kan blive gift i Tønder. 


Heiraten in Tønder

 

In Tønder können Ausländer getraut werden. Viele dänische und ausländische Paare erleben jede Woche einen wunderschönen, unvergesslichen Tag bei uns. 

Lesen Sie hier mehr darüber, wie Sie Ihre Hochzeit in Tønder planen und organisieren können.

Om disse links


 

Jeg fralægger mig ethvert ansvar for indholdet på de hjemmesider, disse links fører dig til.

Ligeledes kan jeg ikke garantere, at alle links faktisk fører til en aktiv hjemmeside, fordi indehavere af hjemmesider kan lukke dem eller få ny internetadresse.

En gang imellem checker jeg nogle af de links, der er anført her på siden, men jeg vil også være taknemmelig hvis du støder på et link, der ikke virker, og så giver mig besked herom - brug formularen her. På forhånd tak.

Tak til


 

Vadehavscentret for at jeg må bruge deres billeder.

Mogens Nielsen for insspiration og for at jeg må bruge hans billeder.

BL Grafisk for at jeg må bruge deres billeder.

 

HVIS

jeg uden at spørge om lov har anvendt en illustration, som du har rettighederne til, er det sket på grund af min uvidenhed, eller at jeg ikke har kunnet finde rettighedsindehaveren for at spørge om lov. Det beder jeg om undskyldning for. Og jeg vil selvfølgelig straks rette min hjemmeside efter rettighedsindehaverens ønske.

Cornelius Michelsen  -  Strucks Allé 7  -  DK-6270 Tønder  -  Telefon +45 40 31 39 88  -  e-mail: cpm@cornelius-michelsen.dk